HACCP dla Ciebie SZKOLI! Szkolenie sanitarne, szkolenie HACCP, szkolenie „sanepidowskie”, szkolenie BHP. Szkolenie skierowane dla właścicieli lokali gastronomicznych (mała i duża gastronomia) oraz dla osób kadry kierowniczej.
Postanowiłam podzielić się moim doświadczeniem i moją wiedzą Sanepidowsko-BHPowską i zorganizować szkolenie sanitarne.
Kiedy będzie szkolenie? O czym będę mówiła?
Kiedy?
W dniu 05.02.2018 (poniedziałek) organizuję 7 godzinne szkolenie w Warszawie. Start godz. 10.00!
Dla kogo?
Dla osób zarządzających małą lub dużą gastronomią.
Szkolenie skierowane dla osób, które zarządzają gastronomią, którzy pominęli w swojej karierze etap nauki w szkole gastronomicznej lub też nie pamiętają o czym tam mówiono?
Kim jestem?
Mam na imię Ania i przez ponad 7 lat byłam pracownikiem Inspekcji Sanitarnej, a w styczniu 2015 odeszłam z pracy i założyłam własną firmę szkoleniową. Teraz pomagam (a nie przeszkadzam) ludziom prowadzącym własną gastronomię, pomagam rozwiązywać problemy związane z zasadami zachowania higieny, szkolę pracowników, tworzę Księgi HACCP. Dodatkowo jestem czynnym Specjalistą ds. BHP.
Swoją wiedzą i historią moich klientów dzielę się na blogu haccpdlaciebie.pl
Co oferuję na szkoleniu?
Pakiet swojej wiedzy nabytej w czasie 10 lat pracy związanej ze sprawami sanitarno-sanepidowsko-higieniczno-bhp.
Małe grupy szkoleniowe- liczę na żywą dyskusję, wymianę doświadczenia oraz wspólne rozwiązanie problemu i „wyłapywanie” kruczków prawnych.
W ramach szkolenia lunch (ja stawiam), wybierzemy się do najbliższego lokalu gastronomicznego i podczas wspólnego posiłku zastanowimy się czy w kuchni stosują HACCP oraz czy kelnerka myje ręce? 😉
Cena szkolenia to 700 zł brutto.
W cenę wliczone wszystkie materiały pomocnicze, o których piszę poniżej.
Zapisy przez e-maila ania@haccpdlaciebie lub TUTAJ
O czym będziemy dyskutować? (Program może ulec lekkiej zmianie- mogę jeszcze wpaść na kilka dodatkowych pomysłów i zagadnień.)
Szkolenie kończy się zdobyciem Zaświadczenia z odbytego szkolenia.
Liczę również na sugestie oraz pytania- dzielmy się wiedzą!
O CZYM PODYSKUTUJEMY??
Cieszę się, że mogłam pomóc. Zajrzyj na mojego Facebooka TUTAJ
Pozdrawiam
Ania
Materiały zawarte na niniejszej stronie mogą być wykorzystywane lub rozpowszechniane jedynie w celach informacyjnych oraz wyłącznie z notą o prawach autorskich oraz ze wskazaniem źródła informacji.
Tagi
Powiązane wpisy
Cześć!
Mam na imię Ania.
Przez 7 lat byłam pracownikiem Inspekcji Sanitarnej. W styczniu 2015 r postanowiłam zostać freelancerem- teraz pomagam (a nie przeszkadzam) ludziom, którzy chcą otworzyć własny lokal gastronomiczny, sklep, kawiarnię i wszystko to, co jest związane z żywnością.
Pomagam przy tworzeniu lokali, tworzę pisma urzędowe, tworzę dokumentację HACCP, GHP-GMP oraz szkolę.
Założyłam bloga, żeby pomagać, dzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem. Jeżeli masz pytanie- zadaj je w komentarzu lub formularzu kontaktowym. Śledź mnie na fb.
Miłego czytania.
Kategorie
- barwniki spożywcze (1)
- Bez kategorii (10)
- Bezpieczne temperatury (2)
- BHP gastronomia (6)
- gastro kurier (1)
- Gastronomia (17)
- GHP-GMP (27)
- HACCP (74)
- Bar (2)
- Bistro (3)
- Blok Żywieniowy (3)
- Przedszkole (3)
- Żłobek (2)
- Bubble gofry (1)
- burgerownia (2)
- candy bar (1)
- Catering (6)
- Ciastkarnia (8)
- Cukiernia (14)
- Delikatesy (1)
- Dieta pudełkowa (4)
- fast-food (3)
- Food truck (3)
- Gofry (1)
- kanapkowania (3)
- Kawiarnia (7)
- Kebab (2)
- Klubokawiarnia (2)
- kocia kawiarnia (1)
- kombucha (1)
- Lodziarnia (10)
- Mała gastronomia (11)
- Naleśnikarnia (1)
- Namiot gastronomiczny (2)
- Obieralnia warzyw i owoców (2)
- Pączki (3)
- Palarnia kawy (2)
- Pieczenie w domu (7)
- Piekarnia domowa (6)
- Piernikarnia (5)
- Pizzeria (4)
- Pracownia tortów (7)
- Produkcja czekolady (4)
- Produkcja domowa (8)
- Produkcja lodów (3)
- Produkcja słodyczy (4)
- Produkcja żywności (21)
- Pub (2)
- Restauracja (7)
- Ruchomy punkt gastronomiczny (4)
- Sala zabaw (1)
- Sklep (2)
- Sklep EKO (2)
- slow food (1)
- Sprzedaż lodów (6)
- Street food (1)
- Szkoła (1)
- Torty artystyczne (1)
- HACCP agroturystyka (1)
- HACCP candy-bar (słodki stół) (1)
- HACCP COVID (2)
- HACCP imprezy zamknięte (2)
- HACCP kuchnia (1)
- HACCP mała gastronomia (3)
- HACCP pierogarnia (1)
- kombucha (1)
- Materiały do kontaktu z żywością (1)
- Obróbka wstępna (11)
- Odpady (5)
- Orzeczenia do celów sanitarno-epidemiologicznych (1)
- Postępowanie z jajami (9)
- Prawo żywnościowe (1)
- Projekt technologiczny (2)
- Rozdział czasowy (5)
- SANEPID (26)
- Badania sanepidowskie (2)
- Kontrola (9)
- Książeczki sanepidowskie (1)
- Lodziarnia (3)
- Mandat (1)
- Sprzęt gastronomiczny (2)
- Środek transportu żywności (6)
- Szkolenie HACCP (2)
- Szkolenie HACCP GHP-GMP (1)
- Szkolenie sanitarne (2)
- Toaleta (2)
- Zatrucie pokarmowe (2)
- Żywność (23)