Postanowiłam podzielić się moim doświadczeniem i moją wiedzą Sanepidowsko-BHPowską i zorganizować szkolenie sanitarne.

Kiedy będzie szkolenie? O czym będę mówiła?

Kiedy?

W dniu 05.02.2018 (poniedziałek) organizuję 7 godzinne szkolenie w Warszawie. Start godz. 10.00!

Dla kogo?

Dla osób zarządzających małą lub dużą gastronomią.

Szkolenie skierowane dla osób, które zarządzają gastronomią, którzy pominęli w swojej karierze etap nauki w szkole gastronomicznej lub też nie pamiętają o czym tam mówiono?

Kim jestem?

Mam na imię Ania i przez ponad 7 lat byłam pracownikiem Inspekcji Sanitarnej, a w styczniu 2015 odeszłam z pracy i  założyłam własną firmę szkoleniową. Teraz pomagam (a nie przeszkadzam) ludziom prowadzącym własną gastronomię, pomagam rozwiązywać problemy związane z zasadami zachowania higieny, szkolę pracowników, tworzę Księgi HACCP. Dodatkowo jestem czynnym Specjalistą ds. BHP.

Swoją wiedzą i historią moich klientów dzielę się na blogu  haccpdlaciebie.pl

Co oferuję na szkoleniu?

Pakiet swojej wiedzy nabytej w czasie 10 lat pracy związanej ze sprawami sanitarno-sanepidowsko-higieniczno-bhp.

Małe grupy szkoleniowe- liczę na żywą dyskusję, wymianę doświadczenia oraz wspólne rozwiązanie problemu i „wyłapywanie” kruczków prawnych.

W ramach szkolenia lunch (ja stawiam), wybierzemy się do najbliższego lokalu gastronomicznego i podczas wspólnego posiłku zastanowimy się czy w kuchni stosują HACCP oraz czy kelnerka myje ręce? 😉

Cena szkolenia to 700 zł brutto.

W cenę wliczone wszystkie materiały pomocnicze, o których piszę poniżej.

Zapisy przez e-maila    ania@haccpdlaciebie  lub TUTAJ

O czym będziemy dyskutować? (Program może ulec lekkiej zmianie- mogę jeszcze wpaść na kilka dodatkowych pomysłów i zagadnień.)

Szkolenie kończy się zdobyciem Zaświadczenia z odbytego szkolenia.

Liczę również na sugestie oraz pytania- dzielmy się wiedzą!

 

O CZYM PODYSKUTUJEMY??

 

Cieszę się, że mogłam pomóc. Zajrzyj na mojego Facebooka TUTAJ

Pozdrawiam

Ania

 

Materiały zawarte na niniejszej stronie mogą być wykorzystywane lub rozpowszechniane jedynie w celach informacyjnych oraz wyłącznie z notą o prawach autorskich oraz ze wskazaniem źródła informacji.