Cześć!
Mam na imię Ania.
Jestem przedsiębiorcą, specjalistą ds. BHP oraz HACCP. Z wykształcenia biotechnolog, z zamiłowania ergonom. Doradzam przy tworzeniu nowych lokali gastronomicznych, sklepów i kawiarni.
Przez ponad siedem lat byłam pracownikiem Inspekcji Sanitarnej, obecnie od ponad dwóch lat prowadzę własną działalność polegającą na pomocy w spełnianiu marzenia, jakim jest prowadzenie własnej działalności gastronomicznej.
Tworzę dokumentację sanitarną (HACCP, GHP-GMP, Instrukcje i Procedury) oraz dokumentację BHP. Rozwiązuję problemy moich klientów, wykonuję pisma administracyjne, wspomagam i doradzam. Wyjaśniam zasady zawarte w prawie żywnościowym.
Od czasu do czasu prowadzę szkolenia sanitarne dla właścicieli gastronomii oraz ich pracowników. Szkolę z zasad sanitarnych oraz higienicznych, wyjaśniam sposób zapobiegania zatruciom pokarmowym.