Stworzę dla Ciebie dokumentację dostosowaną indywidualnie do Twojej działalności, wielkości pomieszczeń, ilości pracowników oraz rodzaju działalności.
Codzienne zapisy zajmą Ci tylko 5 minut.
Księgę HACCP oraz Dobre Praktyki Produkcyjne i Higieniczne (GHP-GMP) wykonuję do 48h od zamówienia.
Jeżeli nie ma tu wymienionej Twojej działalności nie martw się, stworzę dla Ciebie indywidualny dokument.
Kupując Dokumentację HACCP, Księgę GHP i GMP otrzymujesz GRATIS.
- Sklep spożywczy
- Sklep piekarniczo-cukierniczy
- Sklep mięsny
- Sklep monopolowy
- Warzywniak
- Sklep samoobsługowy
- Restauracja (Polska, Włoska, Japońska, Grecka, Chińska, Turecka, Hiszpańska, Arabska, Meksykańska, Chilijska, Amerykańska, Argentyńska, Węgierska, Chorwacka, Czeska, Niemiecka, Francuska, Rosyjska )
- Pizzeria
- Restauracja SUSHI
- Restauracja z hamburgerami
- Restauracja Wegetariańska
- Mała Gastronomia
- Naleśnikarnia
- Restauracja w Hotelu
- Restauracja w Pensjonacie
- Catering
- Fast-Food
- Kebap
- Dieta pudełkowa
- Przedszkole, żłobek, szkoła
- Stołówka pracownicza
- Kawiarnia
- Lodziarnia
- Sklep z Małą Gastronomią
- Pub z Małą Gastronomią
- Hurtownia spożywcza
- Hurtownia nabiału
- Hurtownia mięsna
- Hurtownia piekarnicza
- Hurtownia warzyw i owoców
- Hurtownia alkoholu
- Piekarnia
- Ciastkarnia
- Cukiernia
- Wytwórnia lodów
- Wytwórnia lodów naturalnych
- Domowa cukiernia
- Masarnia
- Wyroby garmażeryjne
- Wytwórnia czekolady
- Wytwórnia słodyczy
- Wytwórnia alkoholi
- Wytwórnia olejów
- Konfekcjonowanie żywności
- Stołówka pracownicza
Cześć!
Mam na imię Ania.
Przez 7 lat byłam pracownikiem Inspekcji Sanitarnej. W styczniu 2015 r postanowiłam zostać freelancerem- teraz pomagam (a nie przeszkadzam) ludziom, którzy chcą otworzyć własny lokal gastronomiczny, sklep, kawiarnię i wszystko to, co jest związane z żywnością.
Pomagam przy tworzeniu lokali, tworzę pisma urzędowe, tworzę dokumentację HACCP, GHP-GMP oraz szkolę.
Założyłam bloga, żeby pomagać, dzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem. Jeżeli masz pytanie- zadaj je w komentarzu lub formularzu kontaktowym. Śledź mnie na fb.
Miłego czytania.
Kategorie
- barwniki spożywcze (1)
- Bez kategorii (10)
- Bezpieczne temperatury (2)
- BHP gastronomia (6)
- gastro kurier (1)
- Gastronomia (17)
- GHP-GMP (27)
- HACCP (74)
- Bar (2)
- Bistro (3)
- Blok Żywieniowy (3)
- Przedszkole (3)
- Żłobek (2)
- Bubble gofry (1)
- burgerownia (2)
- candy bar (1)
- Catering (6)
- Ciastkarnia (8)
- Cukiernia (14)
- Delikatesy (1)
- Dieta pudełkowa (4)
- fast-food (3)
- Food truck (3)
- Gofry (1)
- kanapkowania (3)
- Kawiarnia (7)
- Kebab (2)
- Klubokawiarnia (2)
- kocia kawiarnia (1)
- kombucha (1)
- Lodziarnia (10)
- Mała gastronomia (11)
- Naleśnikarnia (1)
- Namiot gastronomiczny (2)
- Obieralnia warzyw i owoców (2)
- Pączki (3)
- Palarnia kawy (2)
- Pieczenie w domu (7)
- Piekarnia domowa (6)
- Piernikarnia (5)
- Pizzeria (4)
- Pracownia tortów (7)
- Produkcja czekolady (4)
- Produkcja domowa (8)
- Produkcja lodów (3)
- Produkcja słodyczy (4)
- Produkcja żywności (21)
- Pub (2)
- Restauracja (7)
- Ruchomy punkt gastronomiczny (4)
- Sala zabaw (1)
- Sklep (2)
- Sklep EKO (2)
- slow food (1)
- Sprzedaż lodów (6)
- Street food (1)
- Szkoła (1)
- Torty artystyczne (1)
- HACCP agroturystyka (1)
- HACCP candy-bar (słodki stół) (1)
- HACCP COVID (2)
- HACCP imprezy zamknięte (2)
- HACCP kuchnia (1)
- HACCP mała gastronomia (3)
- HACCP pierogarnia (1)
- kombucha (1)
- Materiały do kontaktu z żywością (1)
- Obróbka wstępna (11)
- Odpady (5)
- Orzeczenia do celów sanitarno-epidemiologicznych (1)
- Postępowanie z jajami (9)
- Prawo żywnościowe (1)
- Projekt technologiczny (2)
- Rozdział czasowy (5)
- SANEPID (26)
- Badania sanepidowskie (2)
- Kontrola (9)
- Książeczki sanepidowskie (1)
- Lodziarnia (3)
- Mandat (1)
- Sprzęt gastronomiczny (2)
- Środek transportu żywności (6)
- Szkolenie HACCP (2)
- Szkolenie HACCP GHP-GMP (1)
- Szkolenie sanitarne (2)
- Toaleta (2)
- Zatrucie pokarmowe (2)
- Żywność (23)